Türkiye İklim Akıllı ve Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesi için İzleme ve Değerlendirme Uzmanı Alımı (Ref: CS.EU&FA.CS4-08a, b)

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Ankara
İzleme ve Değerlendirme Uzmanı
Üniversite
Tam Zamanlı
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 1159

Paylaş

İlan Detayları

T.C.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

Türkiye İklim Akıllı ve Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesi için İzleme ve Değerlendirme Uzmanı Alımı

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Türkiye İklim Akıllı ve Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesi (TUCSAP)’nin giderlerine yönelik Dünya Bankası yönetiminde bir kredi temin etmiştir. Bu kredinin bir kısmı aşağıdaki danışmanlık hizmetlerinin finansmanında kullanılacaktır.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye İklim Akıllı ve Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesi (TUCSAP)’nin bileşenlerinde proje süresince istihdam etmek üzere,İzleme ve Değerlendirme Uzmanı pozisyonu için, uygun bireysel danışmanları ilgilerini göstermeye davet etmektedir.

İlana ve İş Tanımlarına yönelik detaylı bilgilere https://www.tarimorman.gov.tr/Duyuru/1667/Turkiye-Iklim-Akilli-Ve-Rekabetci-Tarimsal-Buyume-Projesi-Icin-Bireysel-Danismanlik-Hizmetleri-Alimi  adresinden ulaşılabilir.

Başvurulan pozisyona dair pozisyon adı ve referans numarasının açıkça belirtildiği özgeçmişlerin en geç 09.08.2022 tarihinde saat 17.00’ye (yerel saat) kadar tucsapinfo@tarimorman.gov.tr adresine e-posta yoluyla ya da Tarım ve Orman Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne elden ulaştırılması gerekmektedir.