Proje Koordinatörü / Genç Hayat Vakfı Çocuk İşçiliğini Önleme Programı

Genç Hayat Vakfı İstanbul,Sakarya
Proje Koordinatörü
Tam Zamanlı
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 3400

Paylaş

İlan Detayları

Genç Hayat Vakfı - Çocuk İşçiliğini Önleme Programımız kapsamında Türkiye’nin farklı illerinde yürüteceğimiz projede;

  • Proje Koordinatörü olarak en az 1 yıl boyunca tam zamanlı çalışacak,

  • Projenin saha öncesi ve saha sürecinde gerekli bütün çalışmalarını gerçekleştirecek,

  • Projenin planlama, koordinasyon, uygulama aşamalarını yürütecek ve İngilizce raporlama yapacak,

  • Proje ekibini koordine edecek yeni ekip arkadaşımızı arıyoruz.

 

Aşağıdaki niteliklere sahipseniz ve ekip çalışmasına inanıyorsanız başvurularınızı heyecanla bekliyoruz!

Genel Nitelikler:

  • Üniversite/yüksek lisans mezunu

  • Sivil toplum alanında en az 2 yıl deneyim sahibi (Ulusal/Uluslararası sivil toplum kuruluşlarında tercihen benzer bir deneyim sahibi)

  • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip ve tercihen Arapça/Kürtçe bilen

  • Ekip çalışmasına yatkın

  • B sınıfı ehliyete sahip ve aktif olarak araç kullanabilen

  • Seyahat engeli olmayan

  • MS Office programlarına hâkim

  • İstanbul ya da Sakarya’da ikamet eden ya da en az 1 yıl boyunca İstanbul ya da Sakarya’da ikamet edebilecek 

------------------------------------------

Başvuru Süreci:

İlgilenen adayların özgeçmişleri ile birlikte İngilizce hazırlanmış niyet mektuplarını 14 Mayıs 2021 Cuma günü saat 16.00’ya kadar cocukisciliginionlemebasvuru@genchayat.orgadresine; e-postanın konusunda “20211405 – Proje Koordinatörü” olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir.

Yalnızca eksiksiz olarak gönderilen başvurular değerlendirmeye alınacak ve ön elemeyi geçen kişilerle iletişime geçilecektir. Sorularınız olması durumunda cocukisciliginionlemebasvuru@genchayat.org adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

------------------------------------------

Genç Hayat Vakfı Hakkında:

Genç Hayat Vakfı, 11-18 yaş arası çocuklar ile gençleri güçlendirmek ve hayata katılımlarını arttırmak amacıyla projeler üreten ve faaliyetlerini bu yaş grubuyla çalışan bütün paydaşlarla birlikte yürüten bir sivil toplum kuruluşudur. Vakıf hakkında detaylı bilgi için www.genchayat.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Genç Hayat Vakfı

Genç Hayat Vakfı, 2008 yılında, 11-18 yaş arası grubu gençlerin; kendini ifade edebilen, haklarının farkında, toplumsal cinsiyet eşitliğini, ifade özgürlüğünü, farklılıklarla bir arada yaşama kültür ve bilincini, insan hakları ve demokrasiyi içselleştirmiş, şiddetsiz iletişimi benimsemiş, çevreye duyarlı, özgüveni gelişkin bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak eğitim modelleri hazırlamak ve uygulamak amacıyla kurulmuştur.
Genç Hayat Vakfı fizyolojik ve psikolojik değişimlerin en yoğun yaşandığı süreçte çocukların ve gençlerin gerekli birikim ve donanıma sahip olmaları için çalışmaktadır. Çocukları ve gençleri merkeze alarak, onların etrafındaki tüm paydaşları çalışmalarına dahil eder. Sorun analizi yapan, çözüme yönelik araştırmalar yürüten ve raporlar yayımlayan Genç Hayat, bu raporlar temelinde gençleri ve gençlere değen paydaşları (aileler, öğretmenler, okul idarecileri, yerel yönetimleri vs.) kapsayan eğitim ve faaliyet modelleri hazırlar. Bu modelleri projelendirerek pilot gruplar ile uygulamaya koyar ve başarılı modellerin geniş çapta, sürdürülebilir şekilde uygulanması için ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşerek savunuculuk faaliyetleri yürütür.
Diğer İlanlar

Benzer İlanlar