Büro Personeli (Ref: URFA-1)

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı - Grameen Mikrofinans Programı Şanlıurfa
Büro Elemanı
Doktora,Yüksek Lisans,Üniversite
Tam Zamanlı
Arapça (B2, Level 4, Intermediate ),Arapça (C1, Level 5, Upper Intermediate)
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 1969

Paylaş

İlan Detayları

"Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mikrofinans Programı” bünyesinde;

Ekonomik olarak özgür, iş fikri olan mikrogirişimci kadınları bulmak için, alan çalışması yapacak ve büro işlemlerini takip edecek personel alınacaktır. Çalışma Sahası: Şanlıurfa Siverek 

Bu iş için kendini yeterli gören başarabileceğine inanan personel adayı Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mikrokredi projesini www.tgmp.net adresinden araştırdıktan sonra CV göndermeleri gerekmektedir.

İlan detayları şu şekildedir:

  1. Lisans mezunu,
  2. Türkçe ve Arapça diline hakim, (Okuma- yazma)
  3. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  4. Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen (Araç kullanımı zorunludur)
  5. Bulunduğu ilçeye hâkim, kadınlarla iyi iletişim kurabilen, insan ilişkileri gelişmiş, kendine güveni olan, diksiyonu düzgün, hitabeti güçlü, çalıştığı kurama katma değer oluşturabilecek,
  6. Bilgisayar kullanmayı bilen ve ofis programlarına hâkim,
  7. Mesai saatleri 08.00- 17.00 arasıdır.

İlgilenen adayların,

 CV’ lerin fotoğraflı gönderilmesi zorunludur. Fotoğrafsız CV’ler değerlendirilmeye alınmayacaktır. CV de Ehliyet durumu, aktif araç kullanım durumu, Bilgisayar kullanım durumları konularının net ve açık belirtilmesi gerekmektedir.

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı - Grameen Mikrofinans Programı

Türkiye Grameen Mikrofinans Programı, Türkiye’nin ilk ve tek Mikrofinans Kuruluşudur. TGMP, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) tarafından oluşturulmuş olup, Grameen Trust ile işbirliği yaparak faaliyetlerini sürdüren kâr amacı gütmeyen bir Mikrofinans kuruluşudur. TGMP, yoksulluk içinde yaşayan kadınlara Finansal Hizmetler sağlama konusunda öncülük etmektedir. Kurumumuz, Türkiye genelinde 64 ilde 95 Şubesiyle halen 39.000 üzerinde mikrogirişimciye hizmet vermektedir.

Benzer İlanlar