AB tarafından finanse edilen Proje için Yerel Proje Asistanları aranıyor (Ref: PA-KM, PA-ANT, PA-BUR)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bursa,Hatay,Kahramanmaraş
Tam Zamanlı
Bu ilan yayından kaldırılmış Görüntülenme : 3059

Paylaş

İlan Detayları

Not: Lütfen Başvurularınızı yaparken Referans Kodunu ve Başvuru yaptığınız ili belirtiniz. Referans Kodu ve Başvuru yapılan il belli olmayan CV'ler değerlendirmeye alınmayacaktır.

"Birlikte Yaşamak ve Çalışmak: Suriyelilerin Türkiye Ekonomisine Entegrasyonu” projesi kapsamında istihdam edilmek üzere Yerel Proje Asistanları aranmaktadır.

Pozisyon: Yerel Proje Asistanı

Şehir:

Kahramanmaraş (1 kişi) Ref: PA-KM

Antakya (1 kişi): Ref. PA-ANT

Bursa (1Kişi): Ref. PA-BUR

Projenin Amacı:

Projenin nihai amacı, geçici koruma altındaki Suriyelilerin (Syrians under Temporary Protection – SuTP) ve proje kapsamındaki illerde ikamet eden vatandaşlarımızın istihdam edilebilirliklerini, mevcut mesleki becerilerinin belgelendirilmesi suretiyle artırmaktır. Proje kapsamında yapılacak faaliyetler ile geçici koruma altındaki Suriyelilerin ekonomik ve sosyal hayattaki konumlarını güçlendirerek, Türkiye’de ekonomik büyümeye katkı sunmalarını kolaylaştırmak hedeflenmektedir.

İş Tanımı:

  • Yerel Oda Koordinatörüne, özellikle proje etkinlikleri ve teknik raporlamada, projenin yönetiminde yardımcı olur. İki aylık raporların takibi, ara raporlar, geribildirimler, faaliyet raporlarının düzenlenmesi ve uyumlaştırılması, kayıtların tutulması gibi alanlarda yardım eder. Teknik raporlama, idari işler, etkinlik istatistiklerinin tutulması, proje etkinliklerinin gerçekleştirilmesi gibi alanlarda yardımcı olur.
  • Faydalanıcıların yetkinliklerinin öğrenilmesi için tasarlanan anketleri çevrim içi bir platform üzerinden uygular.
  • Proje faaliyetlerinin planlanması ve organizasyonu, etkinliklerde katılımcılara, seyahat ve konaklama düzenlemeleri gibi alanlarda proje ekibine sekreterlik desteği sağlar.
  • Eylem Planına uygun olarak sözlü taahhütlerde dahil olmak üzere bütün idari işlemlerde proje ekibine yardım eder. Etkinlik katılımcılarına sekreterlik ve lojistik anlamda yardımcı olur.
  • Gerektiğinde Proje ile ilgili olarak İngilizce’den Türkçe'ye veya Türkçe'den İngilizce’ye her türlü yazılı veya sözlü çevirileri yapar.

 

Beklenen Tecrübe ve Kişisel Özellikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak,
  • Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce konuşup yazabilmek,
  • İdari ve organizasyonel işlerin yapılması ve raporlanması alanında en az 1 yıllık deneyime sahibi olmak,
  • Tercihen AB ve/veya uluslarası fonlu projelerde benzer pozisyonda çalışmış olmak,
  • Takım çalışmasına yatkın olmak,
  • Arapça bilgisi tercih sebebidir,
  • İnsani yardım alanında deneyim veya bilgi sahibi olmak tercih sebebidir

İlgilenen adaylar, İngilizce yazılmış güncel ve AB formatında hazırladıkları özgeçmişleri ve ön yazıları ile başvurdukları şehrin REF kodunu belirterek başvurmalıdır.

İlgilenen adayların özgeçmişlerini info@mahirellerprojesi.com adresine göndermeleri rica olunur.

Sadece adı kısa listede yer alan adaylar mülakata davet edilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları, Deniz Ticaret Odaları ve Ticaret Borsalarının birleşmesiyle, özel kanunla kurulmuş, tüzel kişiliğe sahip, kamu kurumu niteliğinde mesleki üst kuruluştur.

Benzer İlanlar